DCH Aabenraa – hundetræning. 


Dch-Aabenraa har eksisteret siden 1 maj 1950 . Vi holdte til på ringriderpladsen i Aabenraa indtil 2017. Hvor vi flyttet til Vores på bagved Felsted skole.

DcH Aabenraa, er en hundeklub, som træner hunde på alle niveauer, fra hvalpe til hunde der konkurrerer på kreds- og landsplan. Hos os er der plads til alle, også selvom man ”kun” ønsker at træne sin hund til, at blive en godt socialiseret familiehund.
I øjeblikket har klubben hold i følgende discipliner: 2 forskellige familiehunde hold, Hvalpe hold, Indimellem Hold, Unghunde hold, Lillehunde hold, Næseholdet, Tirsdageftermiddags hold, Agility, Rally samt en masse spændende aktiviteter på tværs i klubben
Er du interesseret i en plads på et af holdene, Skal skriv en mail til Hold@Dch-aabenraa.dk 

For at træne hos os er det nødvendigt, at du er medlem af klubben, samt at din hund er dækket af den lovpligtige hundeansvarsforsikring og vaccination. Alle hunde er velkomne hos os, dog kan det være nødvendigt for os at tage specielle forbehold, såfremt der er tale om racer eller blandinger af hunde på forbudslisten.
Kontakt formanden på Formand@Dch-aabenraa.dk såfremt du har spørgsmål til dette. Vi er en rummelig klub, hvor der helt sikkert også er en plads til dig.

Vi glæder os til, at kunne hjælpe dig og din hund med en dejligt samarbejdes forløb ved os .. 

Nyheder

Sponsorer