Nyheds brev Dch-aabenraa Marts 2024.

vi har i den nye bestyrelse, besluttet at vi vil sende et nyhedsbrev ud 4 gange i året og er velkommen/info brev 1 gang i året .

Vi startet med og sige mange tak til den gamle bestyrelse for deres arbejde i 2022/2023.

Den nye bestyrelse for 2024/2025 ser sådan her ud :

Formand: Erling Mathiesen  kontaktes på Formand@dch-aabenraa.dk

Næstformand/It: Lotte Letting kontaktes på It@dch-aabenraa.dk

Kasserer: Ege Christiansen kontaktes på kasserer@dch-aabenraa.dk

Sekretær/bestyrelsemedlem: Johanne Nielsen kontaktes på Bestyrelse1@dch-aabenraa.dk

Facebook/Instagram/bestyrelsemedlem: Anne Kristine Helsam kontaktes på Bestyrelse3@dch-aabenraa.dk

Suppleant: Kirsten Hansen kontaktes på Bestyrelse2@dch-aabenraa.dk

Suppleant: Ulrike Zeidler kontaktes på Bestyrelse4@dch-aabenraa.dk

Revisor: Marlene Hoffmann og Katharina Gaca

Revisor Suppleant : Jytte Nissen


1709822227619.jpg

Den 22 Febuar sov vores kære Pernille ind efter lang tids sygdom.

Pernille har været en stor del af Dch-Aabenraa de sidste 33 år, men har også været en stor del af Dch-kreds 4, tror faktisk hun var kendt i hele DcH-Danmark fordi hun var den hun var . Hun brændte for Dch og med hendes store viden har hun lært os meget igennem årene. Hun havde sin helt egen måde og nå ind til folk på, med hendes helt egen forklaringsmåde.

Da hun var formand var hun rigtig god til og få sagt de knap så rare ting, så man ikke kunne blive sur på hende uanset hvad hun havde at sige . Pernille spredte nemlig altid glæde omkring sig, dette kunne både mærkes og ses rundt omkring hende.

Uanset hvor syg Pernille har været det sidste stykke tid, har hun ikke ladet sig mærke med det til hendes hundetræning. Vi har nogle gange skulle bremse lidt i alle hendes sjove ideer. For hun gjorde alt for at hunde og hundefører havde en fest på pladsen som f.eks og ligge sig ned en kold/våd dag på jorden så hundene skulle finde hende. Der var aldrig begrænsninger på hvad man kunne træne når Pernille var på pladsen. Pernille havde altid en ny ide med i ærmet såsom sanglege , æggeappordring ,havegility og meget mere når hun kom på pladsen og når det så lykkes for hende var hun ikke bleg for at prale med hvad hun havde fået hendes hundefører til, rundt i hele DcH.

 Jeg tror, faktisk man kunne skrive en helt bog om Pernille ideer, men også om Pernille, for hun var en ener og derfor vil hun også blevet et meget stort savn i Dch-Aabenraa, men også rundt i de andre DcH’er.

Men i fælleskab vil vi får Pernille minde til og leve videre i DcH-Aabenraa. Alt det som hun har taget med ind i DcH-Aabenraa har vi heldigvis stadig selvom vi ikke har Pernille iblandt os mere. Så hvis nogle af jer kære medlemmer ligger inden med en af de ideer som Pernille har opfundet, så skriv dem gerne til It@Dch-aabenraa så vil de blive videregivet til dem som vil bruge dem.

Der var fint fremmøde ved vores generalforsamling i år, og det var rigtig dejligt, tak for det .

Der var kommet et forslag om kontingent stigning på 250 kr, dette blevet der snakket en del om og der kom yderligt 2 forslag om 125 kr år 2025/2026 eller 50 kr hvert år. Det gik til en afstemning og flertallet stemte for 250 kr i 2025. Dette kan virke som en ret stor stigning, men dette er desværre nødvendig for at holde hjulene i gang i DcH-Aabenraa. Men selvom vi stiger kan vi prale med, at vi er en af det billigeste hundeklubber i området.??

En af vores lokal vedtægter blev lavet om ved generalforsamling. Fremover skal du ikke udmelde dig ved kasserer eller Formand . Dette skal ske via din profil på vores hjemmeside.

Vores generalforsamling sluttede med en masse gode snakke rundt om bordet og var en hyggelig aften.

Der er mange kommende Event i Dch-Aabenraa, men også i Dch rundt om i landet . Vores Venskabklub DcH-Broager afholder hundefører dag Lørdag den 8 juni 2024 fra kl. 8.30 – 16.00. der er mange gode event på programmet. Du kan se det inden på www.DcH-kreds4.dk og du skal også melde dig til på denne side ,med det login som du har ved DcH-Aabenraa.

I Dch-Aabenraa er der også mange gode event på programmet:

Fællestræning onsdag den 1 Maj  2024 . hvor Næseholdet laver en træningsaften som kommer til at handle om “ ting du kan lave på din gåtur ”

Fedtmule Cup Kristi Himmelfartsdag den 9 maj 2024 , hvor der er hundesjov, hvor børn op til 16 år kan deltage .

Sommerafslutning bliver onsdag aften den 26 juni for hele familie ,hvor vi har store legedag

Når der kommer et nyt event, vil det altid blive sendt ud til alle vores medlemmer pr. mail. Tilmelding er altid via vores hjemmeside med din profil login. Hvis du skulle havde problemer med dette så se under hjælp eller tilmeldinger øverst på hjemmesiden. Eller be om hjælp ved at skrive til It@dch-aabenraa.dk

 

Vores Nye facebook/instagram ansvarlig AK vil meget gerne modtage billeder eller film fra jeres træning i Dch-Aabenraa eller efter et Event eller sidst men ikke mindst ,når I bare har et sjovt Billede/film. Dette kan sendes enten på Messenger DcH-Aabenraa eller mail Bestyrelse4@dch-aabenraa.dk.

Der vil meget snart blive oprette nogle “hold” på vores hjemmeside side. Så vil blive nogle udvalg man kan melde sig til . der kommer et Sponsor udvalg, Aktivites udvalg , Fest udvalg , Plads udvalg og forplejnings udvalg .

Så hold øje med hjemmesiden og være med til og give en hånd i vores forening .

Vi har fået en stor Sponsor ind i DcH-aabenraa. Dette er OK, så hvis du er kunde ved OK kan du støtte DcH-Aabenraa via deres sponsorstøtte du kan se mere på www.OK.dk der vil også komme til og ligge nogle brochure i klubhuset .

Jeg modtager gerne indlæg til næste nyhedsbrev som udkommer 1 Juli 2024 , indlæg sendes på mail : IT@dch-aabenraa.dk. Seneste den 20 juni 2024. på forhånd tak

Poteklask ?? fra Dch Bestyrelse .


Nyheder

Sponsorer