DCH-Aabenraa


DcH Aabenraa, er en hundeklub, som træner hunde på alle niveauer, fra hvalpe til hunde der konkurrerer på kreds- og landsplan. Hos os er der plads til alle, Vi gør meget ud af, du får det bedste samarbejde med din hund og sammen finder vi det  hold som passer bedst til dig. Vi har i klubben hold i følgende discipliner: Hvalpe hold, ung hundehold,  DcH-program lydighed , Dch-program Næseholdet , Dch-program Konkurrence, Agility,  Lillehunde hold , DcH-program Tirsdag eftermiddag hold, og  Familiehunde hold.

Er du interesseret i nogle af vores hold , så skriv et par ord om dig selv og din hund og ønsker til træning til : Hold@dch-aabenraa.dk


Hundetræning  i Dch-aabenraa har rigtig mange forskellige tilbud . Hundetræning  er ikke som i gamle dage , i dag gør vi meget ud af at alt slags træning skal være sjovt og spændende både for hundefører og hunden., at I får det perfekte samarbejde sammen og går en god  fremtid i møde. 

Det er ikke kun træning vi tilbyder i Dch-aabenraa, vi har også rigtig mange event både i dch-aabenraa eller i dch-kreds4 . Disser Events er med ,at gøre vi får et sammenhold og  mødes på tværs af alle hold . 


 

DcH-aabenraa , er det bedste valg for dig og din hund

jo, mere du lærer din hund ,at kende, 

jo mere kommer du til at elske din trofaste ven 

igennem dens liv 

For at træne hos os er det nødvendigt, at du er medlem af klubben, samt at din hund er dækket af den lovpligtige hundeansvarsforsikring og vaccination. Alle hunde er velkomne hos os, dog kan det være nødvendigt for os at tage specielle forbehold, såfremt der er tale om racer eller blandinger af hunde på forbudslisten.
Kontakt formanden såfremt du har spørgsmål til dette på : formand@dch-aabenraa.dk

Vi glæder os til og se dig og hjælpe dig med at får det bedste samarbejde med din Hund  

Nyheder

Sponsorer