Instruktør aspirant
Yvonne Christensen
Læs mere
Instruktør
Jens Christiansen


Hunde fylder meget i mit liv. Jeg har haft hund i 45 år og har været medlem af DCH lige så længe. Jeg startede med en cocker spaniel, flere schæferhunde og lige nu har jeg en Kelpie. Jeg er et konkurrence menneske med stort K og har deltaget ved DM med alle mine hunde i alle klasse C-B-A-E og IGP. Jeg er uddannet træner og har deltaget i mange kurser og deler  gerne ud af mine mange års erfaringer.  

Læs mere
Kjeld Jessen

Startede i DcH 1978

Træneruddannelse 1980

Har fungeret som træner siden

Har været kasserer en enkelt valgperiode

Var med til at starte Agility op og var Agility træner i en årrække

Har i alt haft 6 hunde alle af forskellig race

Nr. 1 Boxer han

Nr. 2 sct. Bernhardt tæve det var lis` hund

Nr. 3 Karelsk Bjørne hund han (Genbrugs hund)

Nr. 4 Collie/labrador blanding tæve (genbrugs hund)

Nr. 5 Norsk Buhund Han

Nr. 6 Flat coadet Retriver Han (Nuværende hund næsten 4 år)

De forskellige racer har været et bevidst valg for at undgå at sammenligne den nye hund med den gamle

og for ikke at blive for ”ensporet”, jeg har mødt en del hunde ejere der tro at alle hunde ”virker” som den race de selv har.

Har altid gået meget op i at hundene blev opdraget til at være gode familiehunde til glæde for ejerne og ikke mindst for naboerne. Dette har fyldt mere end de forskellige konkurrence programmer som DcH har udbudt gennem tiden.

Læs mere
Johanne Birkebæk Nielsen

kontakt: bestyrelse1@dch-aabenraa.dk


Jeg træner familiehunde hold og hvalpehold. Har været træner siden 2018

Jeg brænder for arbejdet med familiehunde og det at finde på sjove måder at opbygge et godt samarbejde mellem hund og menneske

Interesserer mig for adfærd og for at møde den enkelte hund og hundefører der hvor de er.

Jeg synes det er sjovt at prøve nye ting. Og at bruge sjove nye lege og samtidig konkurrence discipliner tilpasset som dagligdags aktivering for alle hunde.

Jeg har to hunde, Mira (Golden/Springer/Ozzy) som jeg tager med ud og træner med og Joey(Golden/Springer/?) hendes halv lillebror, som har det bedst med ,at træne og være derhjemme.

Rally lydighed, agility, hoopers er de discipliner indenfor hundesport som jeg leger lidt med, med mine egne hunde.

Læs mere
Susanne Lassen

Kontakt: Traener2@Dch-Aabenraa.dk

Jeg har altid haft hunde i mit liv, i mit barndomshjem havde vi primært schæferhunde. Selv har jeg haft blandingshumd , en Schæfer og en Australian Sheppard.

I dag er jeg den lykkelige ejer af Balto - en Finsk Lappehund.

Jeg blev uddannet træner i 2018 fra Center for Dyreterapi og har suppleret med en overbygning Fra DcH.

Jeg træner Psykiatrisk Servicehunde for foreningen Trinitas. For mig , går makkerskabet mellem hund og ejer op, når man kan se hvor meget en hund kan hjælpe et menneske med psykiske udfordringer.

I DcH træner jeg  hvalpe hold. Jeg synes, skal træning skal være sjovt for både hund,og ejer. Jeg elsker at se , hvordan relationen mellem hund og ejer udvikles . Jeg håber at være med til at skabe en god start på et langt liv sammen for hund og hundefører.

Læs mere
Anita Ravn-Petersen
Jeg hedder Anita og træner agility øvede hold om torsdagen fra 19.30-20.30. Jeg har løbet agility siden 2008. Jeg er træner fordi jeg synes det er vigtigt at lave noget med sin hund og jeg elsker agility. Der er fart, samarbejde og masser af glæde.
Læs mere
Kurt LettingKontakt : Traener1@DcH-Aabenraa.dk

Jeg er i gang med min 3 Golden Retriever, de første 2 har været familie hunde som har gået til hvalpetræning og almindelig lydighed derefter ca 1 års tid. Min nuværende, Paco er den første som jeg har trænet med siden hvalpe hold i 2016 Almindelig lydighed, konkurrence, nosework, rally osv.
2019 kom der en sort Labrador ind i vores liv, han skulle være servicehund hos STH, vi havde ham i ca. 11/2 år, hvilket ændrede mit syn på hundetræning meget
Jeg startede på Instruktør uddannelsen i 2019 og blev færdig i 2022. Har taget div. overbygninger og nogle kursuser ved siden af
I dag træner jeg familiehunde og hvalpehold
Jeg valgte at blive instruktør, da det er en fornøjelse at se det tidspunkt hvor det hele pludselig klikker for både hund og ejer. Hund og ejer forstår at samarbejde….Læs mere

Nyheder

Sponsorer