Anne Kristine Helstam
Beskrivelse

Kontakt: Bestyrelse3@dch-aabenraa.dk

Jeg modtager meget gerne billeder eller film til vores Instagram og Facebookside. Jeg modtager dem gerne pr. mail eller messenger. 

Jeg hedder Anne Kristine (AK) og bor i Stubbæk med min kæreste. Sammen har vi Oskar, en Golden Retriever fra 2022, som bruger stort set al min fritid med. 

Jeg hjælper til ved hvalpeholdet og unghundeholdet, og bliver uddannet instruktør i oktober 2024. 

Jeg holder meget af at træne med min hund og har stort fokus på almindelig lydighed og sjove tricks. Jeg træner selv på klubbens familiehundehold og agility hold. 

Jeg interesserer mig specielt for det gode forhold og samarbejde med hunde. Jeg vil gerne være med til at skabe en god start og ikke mindst give rammerne til et langt og varigt sammenhold mellem hund og hundefører. 
Se hele beskrivelsen
Susanne Lassen
Beskrivelse

Kontakt: Traener2@Dch-Aabenraa.dk

Jeg har altid haft hunde i mit liv, i mit barndomshjem havde vi primært schæferhunde. Selv har jeg haft blandingshumd , en Schæfer og en Australian Sheppard.

I dag er jeg den lykkelige ejer af Balto - en Finsk Lappehund.

Jeg blev uddannet træner i 2018 fra Center for Dyreterapi og har suppleret med en overbygning Fra DcH.

Jeg træner Psykiatrisk Servicehunde for foreningen Trinitas. For mig , går makkerskabet mellem hund og ejer op, når man kan se hvor meget en hund kan hjælpe et menneske med psykiske udfordringer.

I DcH træner jeg  hvalpe hold. Jeg synes, skal træning skal være sjovt for både hund,og ejer. Jeg elsker at se , hvordan relationen mellem hund og ejer udvikles . Jeg håber at være med til at skabe en god start på et langt liv sammen for hund og hundefører.

Se hele beskrivelsen

Nyheder

Sponsorer